duminică, 20 noiembrie 2011

Birta Daniel Mihai: Huidu ie devina pentru accident ce a produs?

Birta Daniel Mihai: Huidu ie devina pentru accident ce a produs?: Credeti ca Huidu va fii inchis?Scrieti pe Blogul meu raspunsurile voastre.Cu Respect Birta Daniel Mihai                                                                                                                                                                        
Expertiza medico-legala a stabilit ca Serban Huidu era apt sa conduca autovehicule in momentul producerii accidentului din octombrie 2011 de la Timisul de Sus, soldat cu moartea a 3 persoane.

In urma evaluarii psihiatrice si a analizarii documentelor medicale trimise de medicii austrieci care l-au tratat pe realizatorul TV in urma accidentului de la schi din decembrie 2010, comisia formata la nivelul Serviciului de Medicina Legala Brasov a decis ca Serban Huidu era stapan pe simturile si reflexele sale.

Concluziile expertizei medico-legale vor fi depuse joi la dosar.

Amintim ca procurorii Parchetului Judecatoriei Brasov au dispus, in 18 octombrie 2011, inceperea urmaririi penale fata de Serban Sebastian Huidu pentru ucidere din culpa.

Potrivit procurorilor, in 16 octombrie 2011, Serban Huidu a provocat un accident pe DN 1, in dreptul kilometrului 149, din directia Predeal spre Brasov, dupa ce, din cauza neadaptarii vitezei masinii la conditiile de drum, respectiv carosabil ud, a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o Dacia Logan ce venea din sens opus. In urma impactului, trei persoane aflate in Dacia Logan au murit.

Potrivit raportului medico-legal, moartea celor trei persoane a fost violenta, fiind cauzata de hemoragii interne si externe, consecutive, in principal, din cauza rupturilor de organe interne.

Expertiza tehnica facuta publica pe 24 martie arata ca masina condusa de realizatorul TV Serban Huidu rula cu 87 km/h, in conditiile in care limita de viteza era de 50 km/h, si a intrat total pe contrasens.                            
 
Expertul angajat de realizatorul tv Şerban Huidu a cerut amânarea depunerii obiecţiilor întrucât a fost plecat din ţară şi nu a apucat să studieze expertiza.

Vineri a expirat termenul pentru depunerea obiecţiilor referitoare la expertiza tehnico-criminalistică a maşinii conduse de Şerban Huidu, implicat în accidentul din luna octombrie 2011. Termenul a fost însă prelungit, cu încă două săptămâni, la cererea expertului lui Huidu, care a fost plecat din ţară şi nu a apucat să studieze expertiza. Prelungirea le dă timp şi avocaţilor familiilor victimelor să se hotărască dacă au de adus obiecţii. Avocatul fiicei lui Magda Drăghici, însă, este mulţumit cu concluziile expertizei şi nu crede că vor fi obiecţii din partea lui, însă decizia finală va fi la termen. „Am luat legătura de dimineaţă cu expertul nostru pentru a-l întreba dacă facem o obiecţiune. În principiu, el a spus că nu, întrucât concluziile acestei expertize sunt mai mult decât clare. Domnul Huidu se afla pe contrasens cu o viteză mult mai mare decât cea admisă pe sectorul respectiv de drum. Prin urmare, vinovăţia acestuia în legătură cu producerea accidentului este – cel puţin pentru mine - mai mult decât clară”, ne-a declarat Valentin Bodea, avocat.
Procurorii au dispus începerea urmării penale faţă de Şerban Huidu, pe 18 octombrie 2011, după ce, cu două zile mai devreme, acesta a fost implicat într-un accident pe DN1, între Predeal şi Braşov. Maşina condusă de realizatorul tv a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism în care se aflau trei persoane. Acestea au decedat în urma impactului.                                                                                                                                                                
 

 
 
 
  „Preoţi, primari, avocaţi şi medici frecventau bordelul pentru homosexuali”  **      EDITORIALZiua cuţitelor liberale  **      SOCIALRezidenţiat în 20 mai   **   61,90% dintre şomerii braşoveni nu primesc ajutor financiar!  **   Bronz pentru elevii braşoveni la Olimpiada Naţională de Informatică  **   Poliţişti ad-hoc: Doi elevi au prins hoţul ce jefuise o vârstnică   **   Intervenţii ORL în premieră la Braşov  **   20 de hectare de teren numai pentru grătare  **   15 clădiri de şcoli vor fi reabilitate termic  **   Vom avea Registrul Naţional de evidenţă a donatorilor de organe  **   Se nasc mai puţini români, mor mai mulţi.   **   Mai multe căsătorii decât divorţuri  **   Mesajele scrise pe pachetele de ţigări au impact zero   **    „Cel mai bun lucru care poate fi făcut”  **      AFACERIANAF-ul, informatizat complet până în 2015  **   În 2012, românii vor vacanţe, mobilă şi electrocasnice   **   Firmele pierd 59% dintre procesele cu angajaţii  **   AVIZ CELOR CARE ÎŞI ZUGRĂVESC CASA CU NAŞII, FINII SAU CUSCRII: Rudele de gradul IV se înregistrează  **   BADR Braşov cumpără rulmenţi de 15 milioane de lei de la acţionarul majoritar  **   Ouăle s-au scumpit cu 27% în primele trei luni  **   Primul proces cu banca, câştigat irevocabil   **   AL CINCILEA PREŢ DIN 2012: Benzina s-a scumpit din nou!  **   Transavia deschide un complex avicol la Cristuru Secuiesc   **   Dialog CSA   **      FAPT DIVERSDin 15 aprilie, pescuitul este interzis!  **   Cercetat pentru evaziune fiscală  **   „Mulţumesc jandarmilor care îşi fac treaba cum ştiu ei mai bine”  **   29 de zile după gratii!  **   Dorel a distrus sensul giratoriu  **      TEMATICCODLEA: Lucrări de asfaltare, bordurare şi amenajare de noi trotuare în municipiul Codlea  **   CODLEA: „Luptă pe viaţă şi pe moarte pentru Spitalul Municipal”  **   CODLEA: Grădiniţă nouă pe strada Lungă nr. 112  **   CODLEA: Adăpost pentru câini comunitari în zona Protan  **   CODLEA: Amenajarea unei Baze Sportive în zona Maial  **      SPORTFOTBAL LIGA I: Rezultat stabilit de fluieraşi   **   FOTBAL LIGA A IV-a: Astăzi se dispută în devans runda a 21-a  **   FOTBAL LIGA I: S-a consumat o etapă nebună, nebună  **   HANDBAL MASCULIN: S-au stabilit participantele la Jocurile Olimpice de la Londra  **  
 
 
                                                                                                                              
 
 
 
 
 
 

                                           



TRIMITE UNUI PRIETEN
Nume prieten: *
Email prieten: *
Numele tau: *
Mesaj:
 
 
disclaimer.jpg




















banner_jeremih_300x4002.jpg
horoscop zilnic
berbec taur gemeni rac
leu fecioara balanta scorpion
sagetator capricorn varsator pesti